توسعه دهنده نرم افزارهای موبایل
معرفی حرفه شغل توسعه دهنده نرم افزارهای موبایل
مدت دوره:
۱۸۰ ساعت
شرایط لازم جهت شرکت در دوره
۱- دارا بودن حداقل تحصیلات پایان دوره راهنمایی
۲- دارا بودن سلامت کامل جسمی و روانی
۳- داشتن حداقل سن ۱۵ سال تمام ) به استناد تبصره ۲ ماده ۱۸ آئین نامه نحوه ی تشکیل و اداره آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد پذیرش کارآموزان گروه سنی ۱۵ – ۱۲ سال ، منوط به ارائه اجازه ی کتبی ولی و یا قیم قانونی کارآموز است( .
مهمترین ملزومات این حرفه یک دستگاه کامپیوتر (و یا لب تاپ) و نرم افزارهای مربوطه میباشد صندلی و میز نیز به عنوان تجهیزات اختیاری می تواند مورد استفاده قرار گیرد
مسیر ارتقاء و تکمیل مهارت کارآموزان پس از گذراندن دوره آموزشی فوق ، در صورت تمایل جهت ارتقاء مهارت خود می توانند دردوره های مهارتی مرتبط شرکت نمایند و یا با انجام پروژهها تجربه لازم را فرا گیرند .
وضعیت کنونی ،آینده شغلی و مزایای اشتغال این حرفه با بررسی اجمالی در بین افرادی که در این حوزه اشتغال دارند در می یابیم افرادی که شروع به فراگیری این حرفه نموده اند می توانند در آغاز بدون داشتن سرمایه با گرفتن پروژه های کوچک و متوسط و به صورت خوداشتغال و فریلنسری اقدام به کسب درآمد نمایند . افراد موفق در این زمینه با مقداری خلاقیت و آشنایی با نیازهای روز جامعه اقدام به فراگیری مهارت مورد نیاز نموده و پس از شروع فعالیت ، ابتدا در سطح کوچک شروع به فعالیت کرده و کار خود را گسترش داده اند . برای این کار می توانید از فضای مجازی کمک گرفت
شرح شغل
توسعه اپلیکیشن موبایل دانشی است که فراگیری آن در حال حاضر و با توجه به استفاده گسترده کاربران تلفنهای هوشمند از اپلیکیشنهای مختلف، بسیار با اهمیت و ضروری است. با توجه به اینکه امروزه دستگاههای موبایل و اپلیکیشنهای موبایل محبوبترین راه برای اتصال افراد به اینترنت، به افراد دیگر و به کسبوکارها هستند، ساخت اپلیکیشن موبایلی که بتواند نیازهای طیف گستردهای از کاربران را برطرف کند، ویژگی و مزیت بسیار بزرگی برای کسبوکار شما فراهم میکند. توسعه اپلیکیشن موبایل، فرایند ساخت اپلیکیشنهای نرم افزاری است که روی دستگاههای موبایل قابل اجرا هستند. اپلیکیشنهای موبایل معمولا از طریق اتصال به شبکه با منابع محاسباتی راهدور کار میکنند. بنابراین فرایند توسعه اپلیکیشن موبایل دربرگیرنده ساخت برنامه نرم افزاری قابل نصب و پیادهسازی سرویسهای بکاند مانند دسترسی دادهای API و تست برنامه روی دستگاههای هدف است.
دو پلتفرم غالب در بازار مدرن تلفنهای هوشمند، iOS و Android هستند. iOS پلتفرمی از شرکت اپل و سیستم عامل اسمارت فونهای آیفون اپل است. پلتفرم دوم، Android از گوگل است که سیستم عاملی هم برای دستگاههای گوگل و هم برای ساخت بسیاری از اسمارت فونها و دستگاههای هوشمند شرکتهای دیگر است.
اگرچه در ساخت اپلیکیشنهای موبایل این دو پلتفرم شباهتهایی وجود دارد، اما برای توسعه اپلیکیشنهای iOS از کیت توسعه نرم افزار (SDK) و ابزار متفاوتی استفاده میشود.
درحالیکه اپل، iOS را منحصرا در دستگاههای خود استفاده میکند، گوگل با وضع شرایطی همچون استفاده از برنامههای گوگل در دستگاههای تولید شده، به کمپانیهای دیگر اجازه استفاده از اندروید را میدهد.
مزایای گواهینامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
گواهینامه مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور دارای کد استاندارد بین المللی مشاغل می باشد که دارندگان آن با احراز صلاحیت شغلی می توانند از مزایای قانونی مختلفی بهره مند گردند. از جمله این مزایا : ضوابط جایگزینی و احتساب دوره های آموزش فنی و حرفه ای به جای تجربه شغلی )سوابق کار(، در طرح های طبقه بندی مشاغل کارگاه های مشمول قانون کار